Dail semula ‘Nada – The Trend Terkini Dalam Telefon Personalisasi

Picture

Tune talk – Pada masa kini, ia adalah mungkin untuk pemilik telefon bimbit untuk menyesuaikan telefon bimbit mereka sendiri dalam banyak cara yang berbeza. Peribadi telefon mudah alih telah berkembang ke dalam perniagaan bernilai berbilion dolar dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ramai orang sanggup membayar untuk pilihan peribadi yang berbeza, seperti kertas dinding, sarung, tema dan nada dering untuk membuat telefon bimbit mereka menonjol dari yang lain. Peribadi tidak berhenti di situ walaupun. Sesetengah orang membeli pelbagai aksesori, seperti pemegang telefon mudah alih dan azimat, untuk melengkapkan rupa telefon mereka.

Tune talk – Dail semula ‘Nada adalah tambahan terbaru kepada kelab peribadi telefon bimbit. Selepas memilih nada dail semula untuk mudah alih anda, anda akan mampu menunjukkan keperibadian anda untuk setiap orang yang memanggil anda, sebelum anda mengambil! Ini dilakukan dengan bermain nada khas dan bukannya popular “Ring Ring” nada yang kita semua digunakan untuk.

Terdapat pelbagai opsyen yang tersedia untuk anda apabila menubuhkan satu nada ‘dail semula untuk mudah alih anda. Sebagai contoh, terdapat tan genre untuk dipilih seperti R & B, Rock, Jazz, Blues, Elektronik, Negara dan Logam. Anda juga boleh menetapkan mesej adat atau bunyi untuk dimainkan untuk pemanggil anda, atau bahkan garis dari filem atau televisyen menunjukkan kegemaran anda.

Secara umumnya, anda boleh menyimpan sehingga 100 Ringbacks setiap akaun pada satu masa dan yang membolehkan anda untuk menukar di antara mereka sebagai banyak kali yang anda mahu. Anda juga boleh menentukan dail semula ‘khas yang akan bermain untuk kenalan tertentu. Petunjuk: anda boleh menunjukkan teman wanita atau isteri anda bagaimana romantis yang anda setiap kali dia memanggil anda!

Dan juga menubuhkan Ringbacks untuk pemanggil individu, anda boleh menetapkan adat Ringbacks untuk sekumpulan pemanggil atau nada khas untuk dimainkan pada hari-hari istimewa dalam minggu atau walaupun pada jam khas hari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s